Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Lange van Ruusbroecstraat
Antwerpen, Vlaams Gewest, 2018

0032472202483

LA FAVO quinoa granola is a range of healthy breakfast products.

Organic I Healthy I Pure I Homemade 

hello@lafavo.be

About

 Ik ben Bie Verheye, economist, dromer, sportfanaat maar bovenal LA FAVO creator.  Elke dag geniet ik van lekkere voedingsmiddelen die mij de energie geven om de dingen te doen die ik graag doe. Het is meer dan de moeite waard om jezelf een gezonde levensstijl eigen te maken, startend bij het ontbijt.

 

Het is geen geheim dat een volwaardig ontbijt de beste manier is om je dag te beginnen. Het is het moment waarop je je lichaam voltankt met energie om de dag te beginnen. Vandaag willen we ons ontbijt graag lekker en gezond, maar toch is ook de voedingswaarde van het ontbijt minstens even belangrijk.

 

LA FAVO wil een leidraad zijn op weg naar een gezonde en fitte start van de dag. Voor ons is het van groot belang om kwalitatieve en lekkere producten aan te bieden die 100% natuurlijk zijn. We kiezen voor transparantie en eenvoudige, natuurlijke ingrediënten boordevol vitaminen en mineralen. Zo werken wij steeds met quinoa (rijk aan eiwitten, ijzer en magnesium), havervlokken (bron van vezels) en de puurste vorm van ongeraffineerde ahornsiroop (bevat mineralen en vitaminen).  

 

Alle producten worden artisanaal gebakken in ons atelier in België, met de nodige liefde en aandacht. Bovendien geloven wij in de kracht van eenvoud en voegen wij geen onnatuurlijke stoffen toe. Lekker door wat erin zit, maar vooral door wat er niet in zit.

 

"Mornings are beautiful."

HOMEMADE IN BELGIUM. SOURCED AROUND THE WORLD.